2012. november 19., hétfő

Mai ebédem

Paleo "rizs"

Egy fej karfiolt aprítógéppel megdolgozom, rizsszemnyi darabok lesznek.
Sertészsírt olvasztottam, a karfiol-aprólékot rádobtam, sóztam, borsoztam, puhára pároltam.
Egy blogon kaptam az ötletet, hogy ha állati zsíron sütöm, akkor nem lesz karfiol íze, és tényleg:) Ezer hála Éowen (nagyon jó a blog, mindenkinek ajánlom!)


Paradicsomos sertés ragu

Sertészsíron megfuttattam egy fej apróra vágott lilahagymát. Rádobtam fél kiló sertés darált húst, fokhagymás himalája sóval sóztam, ráöntöttem egy kicsi paradicsomkonzervet és kevés vizet. Fedő alatt alacsony lángon puhára főztem.
Lett belőle 3 napi adag:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése